Engleză pentru copii și adolescenți

În era tehnologiei când totul se află la un click distanţă, într-o lume în care suntem dependenţi unii de ceilalţi ca şi naţiuni pentru libera circulaţie a bunurilor, a oamenilor şi a informaţiei, într-o lume în care disputele politice, crizele economice şi siguranţa naţională au devenit de interes internaţional, învăţarea unei limbi străine nu mai reprezintă o necesitate doar pentru promovare în carieră, ci pentru supravieţuire atât pe piaţa muncii, cât şi la nivel personal. 

De aceea, vă propunem începerea învăţării limbii engleză prin cursuri de limba engleză pentru copii de la o vârstă cât mai fragedă pentru multiplele avantaje pe care această activitate o aduce în dezvoltarea copiilor mici.

 invităm accesaţi paginile de cursuri de limba engleză pentru copii care se adresează grupei de vârstă potrivite fiului/fiicei dumneavoastră pentru a afla mai multe informaţii despre oferta noastră.

Cursuri de limba engleză – copii de 4 – 11 ani

Cu cât copilul începe să învețe mai devreme o limbă străină, cu atât mecanismele dezvoltate de creier pentru învățarea limbii materne sunt mai usor de reaccesat.
Astfel învățarea se face cu usurință, natural, iar fluența și siguranța în exprimare la vârsta adolescenței sunt mai aproape de cele native urmând cursuri de limba engleză pentru copii.

Cursurile noastre pentru copii preşcolari şi şcolari în clasele 0 şi 1 sunt distractive şi interactive, punând accent pe dezvoltarea exprimării verbale şi înţelegerea mesajului audiat, adică pe comunicare în contexte cât mai variate şi inedite.

Începând cu clasa a II-a copiii sunt pregătiţi să îndeplinească şi sarcini de lucru mai complexe: scris, citit, exerciţii de gramatică şi vocabular adaptate vârstei şi introduse jucăuş (uneori chiar noţiuni de gramatică sunt prezentate că elemente de vocabular), înţelegerea mesajului unei poveşti, interpretarea de roluri într-o conversaţie ghidată, scurte redactări după model etc.

Datorită faptului că toate cursurile noastre de limba engleză pentru copii se desfăşoară în grupe mici, profesorul poate acorda suficientă atenţie dezvoltării fiecărui copil, dar poate folosi şi dinamică grupului mic pentru a ţine ore antrenante în care comunicarea să se facă într-un mod eficient atât între copii, cât şi între profesor şi copii.

Cursuri de limba engleză pentru copii de 4 – 7 ani

Acest curs urmărește să trezească interesul și plăcerea copiilor pentru învățarea limbii engleze și pune accent pe întelegerea mesajului audiat și dezvoltarea abilităților de comunicare verbală.

Cursuri de limba engleză pentru copii de 8 – 11 ani

Acest curs urmărește să trezească interesul și plăcerea copiilor pentru învățarea limbii engleze și pune accent pe întelegerea mesajului audiat și dezvoltarea abilităților de comunicare verbală.

Cursuri de engleză – pregătire pentru examene

În societatea actuală cunoașterea limbii engleze este la fel de importantă ca și dovada acestor cunoștințe prin obținerea unui certificat recunoscut internațional.

Aceste certificate sunt de mai multe feluri: unele valabile toată viața (gradate pe vârste și nivel de cunoștințe) – examenele Cambridge și altele cu valabilitate redusă la 2 ani – examenele IELTS si TOEFL, dar care sunt preferate de universitățile din străinătate.

Partea bună este că ambele tipuri de examene pot fi folosite pentru echivalarea competențelor lingvistice la limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat.

În plus, începând cu anul 2015, certificatele Cambridge pot fi folosite și pentru echivalarea probei de limba engleză pentru admiterea în clasele cu predare intensivă/bilingvă în clasele a V-a și respectiv a IX-a.

Cursuri de limba engleză

pentru copii de 12 – 14 ani

Cursuri de limba engleză

pentru copii de 14 – 19 ani

Cursuri de limba engleză

pentru copii de 17+ ani

Cursuri de limba engleză

pentru copii de 17+ ani


Cursuri de engleză copii – toate cursurile: