Moş Nicolae vine cu surprize la Pro Erudio

Dragi părinţi,

Avem plăcerea de a vă anunţa că şi anul acesta luna decembrie este luna surprizelor la Pro Erudio. Astfel, vă anunţăm organizarea a patru cluburi de conversaţie cu profesor vorbitor nativ la sediul nostru. Participarea este complet gratuită şi valabilă doar pentru cursanţii Pro Erudio. Fiindcă apreciem că solicitările vor fi numeroase, vă anunţăm că vom aplica regula “primul sosit, primul servit”. Cluburile se vor defășura între 14.00 şi 18.00, sâmbătă, 5 decembrie. Grupele de lucru vor fi formate din maxim 10 copii, structurate pe vârste astfel:

  • copii 5 – 7 ani
  • copii 8 – 10 ani
  • copii 11 – 14 ani
  • copii 15 – 18 ani

Durata unui curs este de 50 de minute pentru a putea schimba grupele şi primi feedback din partea profesorului (în cazul în care există interes din partea dumneavoastră în acest sens) fără să întârziem începerea cursului următor.

În cazul în care nu vor exista suficiente solicitări pentru un anumit segment, putem forma două grupe pentru aceeaşi vârstă. Totul depinde de solicitările dumneavoastră. Orarul exact se va anunţa cu câteva zile înainte de ziua de desfăşurare a cursurilor.

Rezervările se fac DOAR în email la adresa office@proerudio.ro pentru a avea o situaţie cât mai exactă a rezervărilor. Va rugăm să NU faceţi rezervări telefonic sau la profesorul de la grupă pentru a nu crea situaţii incomode în ziua cursului. Avem rugămintea ca solicitările de rezervare de loc să fie făcute ferm ţinând cont de toate detaliile organizatorice (zi şi ora). Vă cerem acest lucru pentru a oferi posibilitatea câtor mai mulţi copii de a interacţiona cu un profesor vorbitor nativ.

Vă transmitem mai jos mesajul lui Mark, profesorul vorbitor nativ care va ţine cursul interactiv de limba engleză:

Hello,

My name is Mark, originally from the UK where I graduated University with a degree in Business and Education. Now I find myself in the adventurous and enjoyable city known as Bucharest working as a native English speaker teaching English classes.

Here at Pro Erudio an opportunity to offer students conversational classes to practise and hone their English speaking skills with a native English speaker has become available. Within these classes the aim is to have students speak English in a relaxed and fun way through various speaking games and adventures.  The emphasis of the class is for students to practise what they have learnt and to continue learning in an enjoyable manner.

So I invite you to come and try out a class in the interactive English club.

Regards,

Mark

Conversație cu profesor nativ englez

De unde o fi ştiut Moş Nicolae că eu îmi doresc să cunosc un englez adevărat ca să văd dacă reuşesc să mă înţeleg cu el, nu ştiu! Însă mare mi-a fost mirarea când azi-dimineaţă am găsit în cizmuliţe, pe …
citeste mai multe