Moş Nicolae vine cu surprize la Pro Erudio

Dragi părinţi,

Sărbătorile de iarnă încep cu Sfântul Nicolae, iar noi, la Pro Erudio, ne bucurăm să punem zâmbete pe chipurile copiilor în spiritul vesel al sărbătorilor, oferindu-le cadouri, surprize, activități haioase, dar din care avem de învățat, discuții pe tematica sezonului, pe scurt multă, multă distracție.

Astfel, anul acesta Moș Nicolae le pune copiilor cuminți în ghetuțe, pe lângă dulciurile obișnuite, și o tratație educativă, ce constă într-un voucher cadou pentru un curs interactiv/de conversație cu trainer vorbitor nativ de limbă engleză.

Ce trebuie să faceți?

  1. Să ne anunțați că doriți să rezervați un loc la clubul de conversație din weekend-ul 6-7 noiembrie 2019 și noi vă vom înmâna voucherul cadou. Dacă nu puteți ajunge la noi, vi-l putem trimite în email, dar trebuie să vă ocupați dumneavoastră de imprimarea acestuia.
  2. Să așezați cu grijă în ajunul Sfântului Nicolae cadoul nostru alături de celelalte bunătăți.
  3. Să aduceți/ trimiteți copiii la curs în ziua și la ora dinainte programată pentru porția de conversație distractivă.

Condiții de participare la cursul gratuit de conversație:

  • copilul trebuie să fie înscris deja la cursurile Pro Erudio în momentul solicitării voucherului, să aiba cel putin 8 ani (clasa a II-a) și cunoștințe minime de limbă engleză;
  • sa aveți disponibilitate pentru participarea copilului la club in weekend-ul 6-7 decembrie;

Cluburile de conversație se vor defășura vineri, 6 decembrie începand cu ora 15.00 și sâmbătă, 7 decembrie începand cu ora 9.00. Grupele de lucru vor fi formate din maxim 10 copii, structurate în functie de vârsta și cunostinte de limba engleza.

Durata unui curs este de 50 de minute, iar orarul exact se va anunta prin sms dupa terminarea perioadei de inscriere (4 decembrie), cu minim 24 de ore înainte de ziua de desfăşurare a cursurilor.

Rezervările se fac printr-un email la office@proerudio.ro sau cu un sms la 0771 753 323 pentru a avea o situaţie cât mai exactă a rezervărilor. Vă rugăm să specificati numele si varsta copilului, precum si ziua pentru care doriti sa faceti rezervarea.

Va rugăm să NU faceţi rezervări telefonic sau la profesorul de la grupă pentru a nu crea situaţii incomode în ziua cursului. Avem rugămintea ca solicitările de rezervare de loc să fie făcute ferm pentru a oferi posibilitatea câtor mai mulţi copii de a interacţiona cu un profesor vorbitor nativ.

Vă transmitem mai jos mesajul lui Thom, trainer vorbitor nativ care va ţine cursul interactiv de limba engleză:

Hello,

My name is Thomas King, originally from New Jersey, USA and recently immigrated to Romania where I plan to remain. In coming to Romania I had been in search of opportunities to use my passion for education and service of the public good along with my skills in both English and working with children. Now I am glad to find myself in the adventurous and enjoyable city of Bucharest, working as a native English speaker teaching interactive English classes.

An opportunity that I look forward to partaking in here at Pro Erudio is to offer students conversational classes to practise and hone their English speaking skills with a native English speaker. The aim of these classes is to have students speak English in a relaxed and fun way through various speaking games and adventures.  The point of these classes, as I conduct them, is for students to practise what they have learnt and to expand upon what they already know in a way that emphasizes the fun part in their education.

With all of that said, I am inviting you to come and try out a class in the English Conversation Club.

Regards,

Thomas King

Conversație cu profesor nativ englez

De unde o fi ştiut Moş Nicolae că eu îmi doresc să cunosc un englez adevărat ca să văd dacă reuşesc să mă înţeleg cu el, nu ştiu! Însă mare mi-a fost mirarea când azi-dimineaţă am găsit în cizmuliţe, pe …
citeste mai multe