“Dă valoare diplomelor tale”

Așa cum te-am obișnuit deja, vara îți recompensăm dragul de limbă engleză ?.

Dacă frecventezi cursurile noastre de cel puțin  patru ani încheiați, te provocăm să scotocești prin sertarul cu amintiri și să găsești patru diplome primite la sfârșit de an școlar (o poți lua în calcul și pe cea de anul acesta), pentru a primi un curs de vară de limbă engleză gratuit. Ai muncit mult, acum este momentul să te distrezi!

Ce trebuie să faci?

1. Calculează de câți ani vii la cursurile noastre. Sunt cel puțin patru? E perfect!
2. Dacă sunt cinci ani și nu ai participat la programul de anul viitor, fă-o anul acesta. Dacă deja ai beneficiat de ofertă vara trecută, nu te neliniști! De acum încolo o dată la doi ani poți beneficia de cursul de vară gratuit!
3. Încearcă să găsești diplomele primite la sfârșit de an.
4. Fă o poză cu diplomele (numele și data la vedere), cu tine în poză sau nu. Fii creativ!
5. Adaugă poza ca și comentariu la această postare.
6. Așteaptă să fii contactat telefonic pentru a stabili programul cursului.

Desigur, toate cele de mai sus vor fi posibile fără a uita că orice limbă străină se învață corect prin asimilarea noțiunilor de gramatică și vocabular, precum și prin utilizarea lor în contexte autentice, adaptate vârstei și intereselor copiilor, nivelului lor de cunoaștere și întelegere, dar și obiectivelor personale de învățare.

De data aceasta locurile nu sunt limitate, dar campania este în desfășurare doar până pe data de 17 iunie.
Grăbește-te!

Nu-ți mai găsești una dintre diplome? Nicio problemă! Avem un plan B ?! Încearcă să-ți amintești un detaliu (profesor, activitate, decor, organizare săli, un raport de progres datat cu anul respectiv, o filă dintr-un caiet vechi etc) de la începuturile noastre împreună și lasă-ne un comentariu la această postare cu detaliul respectiv pentru a ne convinge pe noi să căutam noi în arhivă ?. Fii convingător!

Vara aceasta dă valoare diplomelor tale!

Vara aceasta dă valoare diplomelor tale!