Curs de limba engleză “JOIN US FOR ENGLISH”

Curs de limba engleză “JOIN US FOR ENGLISH”

Disponibil la sediu și online!

Cursuri pentru copii de 8 – 11 ani (clasele II- IV)

C ursul de limba engleză “Join Us for English” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, cu alte cuvinte clasele II-IV și este structurat pe 3 niveluri:

Join Us for English 1 (curs de limba engleză pentru copii de 8-9 ani, clasa a II-a)
Join Us for English 2 (curs de limba engleză pentru copii de 9-10 ani, clasa a III-a)
Join Us for English 3 (curs de limba engleză pentru copii de 10-11 ani, clasa a IV-a)

Menționăm faptul că această împărțire este orientativă, nivelul de cunoștințe de limba engleză este la fel de important ca și vârsta în momentul în care se face plasarea în grupă.

Această propunere de curs vine în continuarea cursului de limba engleză Join Us in Englishland și urmărește, pe langa obiectivele enumerate anterior, și dezvoltarea unor abilități mai complexe cum ar fi:

să scrie corect în limba engleză respectând regulile de scriere și gramaticale specifice acestei limbi;
să înteleagă mesaje scrise și să reacționeze verbal, non-verbal și chiar în scris la conținutul lor;
să reacționeze spontan verbal, nonverbal și chiar în scris la texte scrise sau la indicații verbale date în limba engleză;
să producă enunțuri în scris sau verbal în limba engleză;
să interactioneze natural în limba engleză în situații similare celor din viața de zi cu zi dacă li se dă un model pe care să-l urmeze.

Pe de altă parte, știm că la această vârstă copiii sunt foarte usor de atras, dar și de demotivat dacă o activitate este prea lungă sau prea dificilă. De aceea, metoda noastră de lucru din timpul cursului este una dinamică, interactivă și constă în alternarea activităților de recreere și divertisment care pun accent pe dezvoltarea exprimării verbale și stimulează creativitatea (jocuri, dramatizări, vizionare film, cântece, povești în imagini etc.) cu activități mai solicitante (scris, citit, exerciții de vocabular și gramaticp etc.) – care presupun lucrul la masă – astfel încât toți copiii să dea randament maxim pe toată perioada cursului. De aceea, de cele mai multe ori reacția copiilor la sfârșitul cursului este “S-a terminat deja? Parca abia a început!”

La solicitarea dumneavoastră, putem pregăti copiii pentru susținerea examenelor internaționale de limba engleză Cambridge (YLE) sau pentru examenul de admitere în clasa a V-a (clase cu studiu intensiv în limba engleză).
Pentru ambele tipuri de examene organizăm simulare de examen gratuită la sediul nostru în luna martie. În plus, alături de European Examinations Centre organizăm și sesiuni de examene Cambridge – nivel YLE – la sediul nostru în lunile noiembrie și iunie în măsura în care există cereri.

Recomandăm înscrierea la examenele Cambridge nivel YLE din mai multe motive:
1. Dau o finalitate pe termen scurt învăţării (motivaţia de genul “pentru tine” sau “pentru carieră” este destul de puţin înţeleasă de copii);
2. Reprezintă o evaluare externă prin care copiii se obişnuiesc cu rigorile unui examen, iar părinţii au dovadă faptului că progresul copiilor în învăţarea limbii engleze este unul real (dincolo de evaluările noastre periodice);
3. Examenul este complex şi verifică toate competenţele lingvistice: înţelegerea mesajului citit şi audiat, scris şi vorbit. Examenele YLE (Starters, Movers şi Flyers) sunt corect structurate pe vârste şi niveluri de cunoştinţe de limba engleză, dar şi atractive pentru copii din punctul de vedere al sarcinilor de lucru;
4. Promovarea unui examen da copilului un nou avant în învăţare, creşte stima de sine şi încrederea în propriile forţe;
5. Pot fi folosite la sfârşitul clasei a IV-a pentru echivalarea examenului de admitere în clasele intensive;
6. Sunt accesibile că preţ ( 230 lei).

De asemenea, și cu această grupa de varstă sărbătorim în stil englezesc toate evenimentele specifice spațiului în care se vorbește limba engleză.

Cateva imagini de la cursurile de limba engleză “JOIN US FOR ENGLISH”:

Detalii organizatorice:

Curs de limba engleză “JOIN US FOR ENGLISH”

“JOIN US FOR ENGLISH”

Lei58Curs

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ

 • Durata unui curs:
  90 minute (85 curs și 5 pauză)
 • Număr participanți: maxim 9 în grupă
 • Frecvența: două cursuri / săptămână

Important!

Plata pentru tot anul școlar 2022-2023 efectuată până pe 5 septembrie beneficiază de 10% reducere. Taxa integrală este în valoare de 3654 lei.

 • Abonamentul lunar se calculează prin înmulțirea numărului maxim de cursuri din lună cu prețul pe curs;
 • Taxa de curs se achită până pe data de 5 a fiecarei luni pentru luna în curs la secretariatul școlii sau prin virament bancar;
 • Toate materiale folosite în timpul cursului (mai puțin manualele care se vor achita separat la înscriere) intră în taxa de curs.

  Formular inscriere cursuri de limba engleza

  Sediul la care doriți înscrierea

  Cursul la care doriti inscrierea

  Date despre unul dintre parinti:
  Cum ati aflat de cursurile noastre?