Pro Erudio - Cine suntem

Cine suntem?

Suntem o echipă formată din profesori tineri și pasionați de meseria noastră. Având cel puțin 10 ani de experiență atât în sistemul public, cât și în cel privat, cunoaștem în detaliu atât avantajele, cât și dezavantajele ambelor sisteme de învățământ și vă putem astfel oferi cursuri de bună calitate prin îmbinarea metodelor tradiționale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea învățării.

Ca și formare academică, ne mândrim cu participarea la numeroase cursuri de dezvoltare profesională în țară și străinătate, precum și cu gradele didactice obținute cu note mari.

Metoda noastră de predare a limbilor straine este una prietenoasa și eficientă în același timp. Cu zâmbetul mereu pe buze și cu entuziasm, ne place să vedem lucrul bine făcut. Propunem, așadar, un cadru propice de învățare a limbilor străine.

Povestea noastră

Proiectul Pro Erudio School of English s-a născut în anul 2011 din dorința câtorva profesoare de limba engleză din învățământul de stat de a face mai mult pentru copii, într-o perioada în care cunoașterea limbii engleze a devenit o prioritate pentru toate păturile sociale. Astfel, am început mai întâi prin a “legaliza” orele în regim privat și mutarea lor într-un mic spațiu închiriat în apropierea Foișorului de Foc. După doi ani în care am funcționat în acea locație, am înțeles că este mai multă nevoie de noi în “cartier” și ne-am mutat în zona pe care acum o numim “acasă”, într-o vilă spațioasă din apropierea Pieței de Flori, Cartier Rahova. Aici am putut dezvolta proiectul, care în prezent ajută anual sute de copii să învețe să comunice în limba engleză și nu numai.

Din anul 2013 am devenit centru acreditat de pregătire pentru examenele Cambridge English, ajungând ca în anul școlar trecut să ajutăm mai mult de o sută de copii să promoveze aceste examene cu rezultate excepționale, rata de promovare fiind de aproape 100%.

Misiunea noastră

Așa cum anunță și motto-ul nostru “We open perspectives!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Prin abilitățile de limbă engleză dobândite la Pro Erudio, copiii își dezvoltă în paralel capacitățile de comunicare și o bună interacțiune socială. Astfel, e plăcut să observăm în fiecare zi felul în care activitățile din cadrul cursurilor schimbă “în bine” starea celor mici, care devin mai puțin timizi, mai binedispuși, mai prietenoși, mai dornici să învețe, să observe atent și mai deschiși să se exprime.

În cadrul centrului formăm copii și tineri de la 4 la 19 ani – îi obișnuim mai întâi cu atmosfera de “școală” jucăușă (English is always fun!), apoi îi pregătim serios pentru primele examene de limbă engleză, îi antrenăm cu drag să profite de toate ocaziile pe care le oferă viața (English opens perspectives!), pentru ca la sfârșitul studiilor să se bucure de experiențele frumoase ale maturității active. 

În completarea cursurilor de limba engleză vin cursurile de alte limbi străine (germană și franceză) și cursurile de dezvoltare personală (cursurile de actorie și șah, cursurile de cultură generală și de dezvoltare a exprimării în limba română, precum și cele de dezvoltare a creativității prin artă (pictură, desen, colaj, modelaj, origami etc). Toate acestea conduc la formarea și dezvoltarea de personalități armonioase.

Viziunea noastră

Credem cu putere că printr-o educație bazată pe valori precum dreptate, corectitudine, verticalitate, perseverență, deschidere spre cunoaștere, respect, generozitate, amabilitate, toleranță etc, generațiile care vor urma vor ajuta la consolidarea unei Românii în care alegem să trăim, chiar dacă viață ne oferă oportunități greu de refuzat.

Astfel, ne dorim ca prin valorile punctate (direct și indirect) în cadrul tuturor cursurilor noastre să le insuflăm copiilor nevoia de a se dezvolta în sensul respectării acestor valori. Până la urmă, învățarea limbilor străine reprezintă pentru majoritatea cursanților noștri un mijloc de comunicare, o modalitate de a se perfecționa și autoperfecționa atât prin discuții la curs, cât și prin intermediul tuturor surselor de informație (adesea indisponibile în limba română), pe scurt un pașaport pentru o viață mai bună atât pentru ei înșiși, cât și pentru cei din jur.

„A teacher opens the door, but you must enter by yourself.”

Echipa Pro Erudio

Roxana Popescu

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ


DIRECTOR OF STUDIES

Elena Marin

PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ


Maria Iliana Simion

PROFESOR DE LIMBA GERMANĂ


Speranţa Atasiei

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ


Ioana Marin

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ


Paul Văsii

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ/GERMANĂ


Adelina Gheorghe

Asistent Manager


Alexandra Florina Matei

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ


Sorina Dumitru

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ/FRANCEZĂ


Liliana Radu

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ


Cătălina Irimia

PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ