Sezonul sărbătorilor se apropie cu paşi grăbiţi. Aşa cum v-am obişnuit, luna decembrie este luna cadourilor şi la Pro Erudio. Astfel, îi invităm pe copilaşi sâmbătă, 9 decembrie, la un atelier de creaţie Atelierul lui Moş Crăciun începând cu ora 9.00. Atelierele arts and crafts sunt organizate în colaborare cu , durează 80 de minute și vor fi programate* pe grupe de vârstă după cum urmează:

  • 5-7 ani
  • 8-10 ani
  • 11-12 ani

* Ora exactă de desfășurare a atelierelor se va stabili în urma înscrierilor.

Participarea este gratuită pentru cursanții Pro Erudio. Dacă există doritori și în rândul prietenilor dumneavoastră (copii care nu participă la cursurile noastre), atelierul costă 30 lei.

Înscrierea la atelier se face printr-un email la office@proerudio.ro sau un sms la 0771 753 323. La înscriere este necesar să specificați numele și vârsta copilului participant.

Termen limită pentru înscrieri: 30 noiembrie 2017 (locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor)

Un eveniment organizat de
proerudio logoîn parteneriat cu

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.