Bring a friend week

Prietenii prietenilor noștri sunt și prietenii noștri

Ai prieteni care vor să ne cunoască? Minunat!
În ultima săptămână de școala ai din partea noastră invitații gratuite!
Câte? Câte dorești, dar doar câte una pentru fiecare prieten!

Ce trebuie să faci?

Ce trebuie să faci? Nimic dificil. Doar să ne trimiți un sms (0771 753 323) în care să ne anunți că dorești să inviți un prieten și noi îți vom spune când poate să vină. Dacă vrei să fie neapărat cu tine în grupă, te rugăm să ne anunți repede fiindcă, știi bine, locurile sunt limitate în săli și se ocupă în ordinea înscrierilor. Dacă este flexibil sau de altă vârstă și acceptă să participe la curs alături de copii necunoscuți, tot ce avem nevoie este să știm numele și vârsta prietenului, iar noi îți vom transmite ora/ziua la care să vină la curs.

BONUS! Prietenii prietenilor noștri au prioritate la înscrieri, în sensul că nu mai este nevoie să aștepte luna septembrie pentru a se înscrie, ci o pot face imediat după cursul la care au participat. Iar tu câștigi popularitate și recunoștința prietenului .
Important! Nu este nevoie de testare de nivel pentru ca prietenii voștri să beneficieze de o invitație și nici nu sunt obligați să răspundă la lecție. Sunt musafiri și ne dorim să se simtă relaxați!