Alte cursuri pentru copii

Alte limbi străine

Dacă acum 50 de ani cunosterea unei limbi străine ţinea de etalarea unei culturi solide, acum cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională este o necesitate de prim rang şi abia cunoaşterea celei de-a doua limbi străine constituie o diferenţiere în educaţie şi pe piaţa muncii.

Limba germană

În contextul european actual, Germania se relansează ca putere economică şi politică, iar cunoaşterea limbii germane reprezintă un atu solid în interacţiunea cu vorbitorii nativi din ţări dezvoltate precum Germania, Austria,  Liechtenstein, Belgia, Elveţia, Luxemburg, dar şi în corporaţii internaţionale cu management dintr-una dintre aceste ţări.

Cursuri pentru copii de 4 – 16 ani

Limba spaniolă

Deşi în ultimul timp a scăzut interesul pentru învăţarea limbii spaniole, probabil din cauza crizei economice din anii precedenţi, spaniola rămâne a doua cea mai vorbită limbă din lume ca limbă maternă, după chineza mandarin şi tot a doua cea mai studiată ca limbă străină, după engleză. În plus, spaniola este a treia cea mai folosită limbă pe internet, probabil şi datorită teritoriului imens pe care îl ocupă vorbitorii nativi de limba spaniolă (Spania, America Latină, sudul Statelor Unite ale Americii, Guineea Ecuatorială şi o parte din Filipine). Cu alte cuvinte, este o limbă potrivită pentru a comunica atât în lumea virtuală, cât şi în cea reală prin interacţiune directă în călătorii sau la locul de muncă.

Cursuri pentru copii de 4 – 16 ani

Cursuri de dezvoltare personală pentru copii

La Pro Erudio prioritatea noastră, pe lângă învăţarea limbii engleze,  este să formăm caractere frumoase, copii încrezători în propriile puteri şi cu un sistem solid şi corect de valori. De aceea, venim în întâmpinarea acestei nevoi de formare cu trei variante de cursuri de dezvoltare personală pentru copii.

Cursuri pentru copii de 4 – 9 ani

Cursurile de teatru sau actorie au ca obiectiv deschiderea părţii artistice a copilului, cultivarea gustului pentru artă teatrală, dar şi dezvoltarea abilităţilor generale cum ar fi: concentrarea atenţiei, exersarea dicţiei şi a expresivităţii corporale, potenţarea creativităţii şi a spontaneităţii prin exerciţii de impovizație şi lucru în echipă.

Cursuri pentru copii de 4 – 9 ani

Cursurile de dezvoltare emoţională vizează atât nevoia de autocunoaştere a copiilor (emoţii, resurse personale, limite şi puncte forte), dar şi  partea de socializare, de comunicare şi empatizare cu cei din jur. Toate activităţile din timpul cursului sunt interactive şi dinamice, bazate pe joc, deci achiziţiile se fac cu uşurinţă, natural, fără efort de învăţare.

Cursuri pentru copii de 5 – 9 ani

Cursurile de şah completează dezvoltarea copiilor prin iniţierea în jocul minţii. Pe lângă descoperirea unui nou hobby, şahul aduce copiilor beneficii: exersează răbdarea în găsirea de soluţii, dezvoltă spiritul competitiv, dar şi respectul pentru adversar, antrenează abilităţile de anticipare a consecinţelor propriilor acţiuni şi gândirea strategică.