Curs de limba engleză “HEAD FOR KET/PET”

Disponibil la sediu și online!

Cursuri pentru copii de 12 – 14 ani (cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge)

Ai crescut și deja te gândești la examene de limba engleză.
Foarte bine! Noi avem motive temeinice să te încurajăm în acest sens. Iată aici cateva doar:

Atunci când te pregătești pentru un examen simți o motivație mai puternică pentru a învăța fiindcă susținerea unui examen în intervalul imediat următor dă un scop tangibil efortului, iar reușita un nou avânt.
Ai parte de o evaluare externă, o certificare a faptului că esti pe calea cea bună, că ai un nivel de limba engleză cel puțin comparabil cu cel al altor copii de vârsta ta.

Promovarea unui astfel de examen este o victorie de etapă: te antrenează pentru susținerea altor examene mai importante și mai grele, iți dă încredere în tine și în propriile forțe, îți semnalează din timp anumite puncte slabe (timiditate excesivă la proba de speaking, lentoare în parcurgerea sarcinilor la probele de reading sau writing, etc.) și știi unde mai ai de lucrat.

Cum te putem ajuta în pregătirea pentru aceste examene:

• Te ajutăm să îți imbunătățești nivelul de engleză pe toate palierele limbii engleze: reading, writing, listening și speaking fiindcă cerința de bază atunci când te prezinți la un examen este să ai cunoștințele necesare;
• Te antrenăm pe formatul de examen și îți arătăm strategii de abordare pentru fiecare probă astfel încât efortul depus pentru rezolvarea sarcinilor de lucru să fie minim, iar eficiența maximă;
• Te ajutăm să înveți să-ți dozezi timpul fiindcă managementul timpului în cadrul unui examen poate face diferența între succes și eșec;
• Te antrenăm să reziști la efort. Acest test se întinde pe aproximativ 3 ore, ceea ce înseamnă că trebuie să rămâi concentrat la maxim un timp îndelungat. Știm că nu e ușor.

Suntem alături de tine de la început până la sfârșit:

• înainte de înscrierea la examen organizăm un “mock exam” complet gratuit la sediul nostru;
• redactăm “Rapoarte de evaluare” pentru ca tu să știi exact unde te situezi și cum se desfasoară fiecare probă;
• te ajutăm să te înscrii la examen.

Poate ți-am stârnit interesul sau dimpotrivă, te-am speriat și te întrebi cum poți să faci toate aceste lucruri fără să mergi la o alta școală… Ei bine, metoda noastră de lucru este una integrată, adică câte puțin din fiecare: puțină conversație liberă, puțină gramatică (uneori e chiar distractivă, deci nu te speria), o poveste, un exercițiu, apoi un joc, după care înapoi la masă și încă puțin lucru pe text, urmează o secvență video și gata! Au trecut două ore. Nu-i nimic, ne vedem și săptămâna viitoare! Iar când limba engleză este singurul mijloc de comunicare acceptat, iar atmosfera este placută, nu e de mirare că progresul este accelerat.

Câteva imagini de la cursurile de limba engleză:

Detalii organizatorice:

Curs de limba engleză “HEAD FOR KET/PET”

“HEAD FOR KET/PET”

Lei80Curs

CURS DE LIMBA ENGLEZA

 • Durata unui curs: 120 minute
 • Frecventa: un curs / săptamână
 • Număr participanți: maxim 9 în grupă

Important!

Plata pentru tot anul școlar 2022-2023 efectuată până pe 5 septembrie beneficiază de 10% reducere. Taxa integrală este în valoare de 2520 lei.

 • Abonamentul lunar se calculează prin înmulțirea numărului maxim de cursuri din lună cu prețul pe curs;
 • Taxa de curs se achită în prima săptămână lucrătoare din luna în curs la secretariatul școlii sau prin virament bancar;
 • Toate materiale folosite în timpul cursului (mai puțin manualele care se vor achita separat la înscriere) intră în taxa de curs.

  Formular inscriere cursuri de limba engleza

  Cursul la care doriti inscrierea

  Date despre unul dintre parinti:
  Cum ati aflat de cursurile noastre?