Cursuri intensive de vară pentru copii “Storytime!”

Engleză prin povești – pentru copii de 8-11 ani (nivel elementar)

L iteratura britanică este plină de poveşti şi personaje celebre, iar în această vară vă invităm să le explorăm împreună.
Alice ne va purta în Ţara Minunilor, Jack ne va destăinui secretele vrejului de fasole, Peter Pan ne va învaţa despre Tărâmul de Nicăieri, Robinson Crusoe ne va învăța cum să supravieţuim pe o insula pustie, iar Gulliver ne va purta în ţara omuleților din Lilliput şi a uriașilor din Brobdingnag. Aceste personaje şi multe altele aşteaptă nerăbdătoare să ne cunoască şi să ne transporte în lumea lor.

Vom descoperi că poveştile nu sunt doar frumoase, ci şi educative, aşa că vom învaţă şi din experienţele altora. Ne vom exersa abilităţile de interacţiune verbală şi citire în limba engleză, ne vom îmbogăţi vocabularul şi cunoştinţele despre literatura britanică, iar toate acestea vor avea loc pe un fundal relaxat de joc şi voie bună.
Fiecare poveste este o oportunitate de învăţare, de exprimare a creativităţii prin schimbarea perspectivei narative sau a sfârşitului, prin asumarea de roluri şi inventarea de replici, dar şi prin formulare de opinii şi argumente în cadrul discuţiilor despre lecturile parcurse. Iar fiindcă ştim că în zilele noastre mijloacele media sunt atracţia tuturor activităţilor, vom avea şi momente video şi jocuri interactive în care copiii vor avea ocazia să rezolve enigme, să răspundă la întrebări, să câştige concursuri, etc.

La sfârşitul cursului copiii:

  • Vor descoperi plăcerea de a citi şi de a asculta poveşti în limba engleză
  • Îşi vor fi exersat exprimarea verbală în limba engleză
  • Vor reacţiona verbal şi non verbal la instrucţiuni date în limba engleză
  • Vor interpreta personajele preferate în scurte dramatizări
  • Vor îmbogăţi vocabularul cu cuvintele noi întâlnite în poveştile citite

Desfasurarea cursului in text si imagini

Poveştile sunt o mare parte din viaţa noastră, fie că e vorba de ora de istorie, de o discuţie cu un prieten, de un film sau chiar de o carte. Sunt de asemenea o unealtă extraordinară pentru a învăţa o limbă străină…
citeste mai multe

Detalii organizatorice:

“Storytime!” 8 - 11 ani”

Lei3902 săptămâni

CURS DE VARĂ DE LIMBA ENGLEZĂ

  • Durata cursului: 2 săptămâni
  • Vârsta: copii de 8-11 ani
  • Frecvența: luni-vineri, 2 săptămâni consecutive
  • Număr participanți: maxim 7 copii în grupă

Program vară 2017:

19 – 30 iunie
03 – 14 iulie
17 – 28 iulie

Înscriere cursuri de vară 2017

Cursul la care doriți înscrierea

Perioada în care doriți înscrierea

Date despre cursantDate despre unul dintre părinți:
Cum ați aflat de cursurile noastre?

Notă: Cursurile se vor desfășura în intervalul orar 16.00-20.00 (Suportul de curs este inclus în preț, iar modulul se achită în întregime la primul curs.)

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Alte cursuri de vară pentru copii: