Cursuri intensive de vară “Puppet Theatre”

Engleză pentru copii de 6-8 ani (nivel începător)

Î ncă de la o vârstă fragedă copiii încep să inventeze dialoguri între păpuși, ursuleți de pluș, mașinuțe, trenuri și alte jucării indiferent dacă un adult sau un alt copil este în preajmă sau nu. Astfel, toate personajele din povestea nou-creată sunt interpretate de același copilaș, iar el nu se plictisește să se joace în același fel minute în șir.

Atunci de ce să nu profităm de această dorință a copilului de a interpreta roluri
și atunci când învață o limbă străină?

În timp ce se joacă cu marioneta copilul devine un alt personaj şi chiar un copil timid se poate exprima fără inhibiţii când vorbeşte marioneta, nu el însuşi. În plus, în lumea păpuşilor totul devine posibil, iar folosirea cântecelor, poeziilor şi a poveştilor stimulează creativitatea copiilor şi puterea de a improviza, de a se descurca în situaţii neaşteptate.

Un alt atu al acestei activităţi, adică punerea în scenă a unei mini scenete în limba engleză, este faptul că le oferă copiilor ocazia să coopereze în timp ce manevrează păpuşile, să se ajute reciproc pentru a depăşi blocajele inerente, sudând astfel grupul, creând sentimentul de apartenenţa şi crescând stimă de sine în clipa în care fiecare simte bucuria succesului.

Desfasurarea cursului in text si imagini

Vara este momentul cel mai potrivit să încercăm ceva nou. Atunci de ce să nu încercăm să învățăm engleză într-un mod inedit, memorând replici după ce am asimilat vocabularul minimal ce ne permite înțelegerea textului?…
citeste mai multe

puppet-theatre-150x150Astfel, la fiecare curs ne vom juca de-a altceva
si vom invata mereu ceva nou.


Iată aici și câteva dintre scenetele pe care le vom parcurge de-a lungul celor două săptămâni petrecute împreuna: “Jessica’s Birthday Present”; “The Big Pizza”; “The Magic Book”; “Hide and Seek”; “Jessica and the Princess”; “The Queen’s Dog”; “The Thief at Madame Tussaud’s” etc (Oxford Puppet Theatre, de Paul A Davies, Oxford University Press, 2009).

Pe lângă aceste scenete, la curs vom avea şi activități de recunoaștere/redare a formei grafice a cuvintelor/structurilor de tipul “Completează”, “Alege”, “Unește”, “Trasează”, “Colorează”, “Lipește”, “Desenează”, “Colorează” de antrenare a spiritului de observaţie, a atenţiei şi emoţiei artistice. De asemenea, vom viziona secvenţe din filme de animaţie celebre, vom învăţa cântece, poezii (celebrele nursery rhymes) şi vom participa lajocuri şi concursuri pe echipe (treasure hunts, lions and tigers, guess what etc) şi individuale.

 La sfârșitul cursului copiii vor putea:
 • Să redea în limba engleză replici din scenetele lucrate
 • Să folosească în contexte noi vocabularul asimilat
 • Să lucreze în echipă pentru punerea în scenă a unei minipiese de teatru
 • Să improvizeze folosindu-și creativitatea
 • Să cânte în limba engleză
 • Să poarte scurte dialoguri (după model) în limba engleză
 • Să urmeze instrucțiuni date în limba engleză pentru efectuarea unei sarcini de lucru simple

Câteva imagini de la cursurile de vară de limba engleză:

Mai multe imagini găsiți aici: Galerie “cursuri de vară 2015

Detalii organizatorice:

Puppet Theatre

Lei2802 săptămâni

CURS DE VARĂ DE LIMBA ENGLEZĂ

 • Durata cursului: 2 săptămâni – 90 minute/curs
 • Vârsta: copii de 4-7 ani
 • Frecvența: luni-vineri, 2 săptămâni consecutive
 • Număr participanți: maxim 7 copii în grupă

Program vară 2017:

19 – 30 iunie
03 – 14 iulie
17 – 28 iulie

Înscriere cursuri de vară 2017

Cursul la care doriți înscrierea

Perioada în care doriți înscrierea

Date despre cursantDate despre unul dintre părinți:
Cum ați aflat de cursurile noastre?

Nota: Cursurile se vor desfășura în intervalul orar 16.00-20.00 (Suportul de curs este inclus în preț, iar modulul se achită în intregime la primul curs.)

 
ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Alte cursuri de vară pentru copii: