Curs în limba engleză “SPEAK UP!”

Curs în limba engleză “SPEAK UP!”

Cursuri de weekend pentru copii.

Toată lumea înţelege în zilele noastre nevoia de a te exprimă liber, coerent şi într-un mod persuasiv în faţă unui public. Majoritatea adulţilor găsesc această activitate deosebit de dificilă şi regretă lipsa de oportunităţi pentru dezvoltarea acestor aptitudini în sistemul educaţional în care s-au format.
De asemenea, majoritatea consideră că aptitudinile oratorice reprezintă un avantaj social (cât este de important cum să ţii un toast la un eveniment!!!) şi profesional (o prezentare bine făcută valorează uneori cât un contract deja semnat).

Cursul pe care vi-l propunem este o iniţiere în artă retoricii fiindcă nu este niciodată prea devreme să înveţi cum să-ţi argumentezi propriul punct de vedere, cum să-ţi organizezi un discurs, cum să improvizezi pe o tema dată, cum să iei un interviu şi să răspunzi la întrebări incomode fără să clipeşti.

Evaluarea va constă într-o proba filmată care poate fi o dezbatere, un discurs sau un interviu. Vor fi în mod deosebit apreciate evoluţiile convingătoare, cu gestică şi mimica potrivită contextului şi argumente bine alese.

Iar dumneavoastră, dragi părinţi, veţi avea ocazia (evaluarea la sfârşitul modulului va fi filmată) să va admiraţi copiii vorbind în limba engleză pentru a îndeplini o sarcina de lucru bazată pe comunicare.
Nu e uşor, dar face parte din educaţia pentru viaţă şi e bine să începem devreme.

Detalii organizatorice:

Curs în limba engleză “SPEAK UP!”

“SPEAK UP!”

Lei400Modul

CURS DE WEEK-END ÎN LIMBA ENGLEZĂ

  • Un modul cuprinde 6 cursuri, 90 de minute/curs
  • Participanți: grupe de 4 – 10 copii