Curs de creație în limba engleză “STYLE UP!”

Curs de creație în limba engleză “STYLE UP!”

Cursuri de weekend pentru copii.

Cursul de creaţie în limba engleză “Style Up!” este o combinaţie de stiluri şi tehnici, teorie şi practică, materiale şi resurse creative. Participarea la acest curs nu necesită experienţă, ci doar entuziasm şi dorinţa de a descoperi lucruri noi folosind în acelaşi timp pentru comunicare cunoştinţele de limba engleză.

Aici le vom arată copiilor cum să îmbine materialele şi culorile pentru a crea modele unice pe care le pot lua cu ei acasă. Noutatea constă în faptul că profesorul va utiliza exclusiv limba engleză pentru a da explicaţii şi sprijini copiii în timpul activităţilor, iar copiii vor fi încurajaţi prin recompense să folosească limba engleză şi între ei.

Iată ce cuprinde fiecare din cele patru module propuse:

1) Bijuterii din mărgele (Beading Passion)
Învaţă să creezi cercei, coliere, pandantive, broşe şi brăţări la modă pentru a-ţi largi colecţia cu accesorii pe gustul tău sau pentru a le oferi persoanelor dragi din jurul tău.

2) Accesorii din hârtie (Paper Crafting Fans)
Artă împăturirii hârtiei poate fi o activitate distractivă atunci când obţii accesorii, dar şi practică atunci când înveţi să împachetezi un cadou sau să confecţionezi o coperta de carte.

3) Artizanat din obiecte reciclate ( Recycling Addict)
Gândeşte-te de două ori înainte de a aruncă obiecte cum ar fi sticle de plastic, nasturi, cartoane, doze şi alte ambalaje, sau chiar rochii, cămăşi care ţi-au rămas mici şi eşarfe mai vechi. Vino la cursul nostru şi vei află ce lucruri minunate pot ieşi din “resturi” sau cât de simplu este să dai încă o şansă textilelor vechi.

4) Secretele Quilling-ului ( Quilling Secrets)
Îţi place să migăleşti şi te încânta combinaţiile de culori? Atunci încearcă această activitate relaxantă şi vei fi uimit ce obiecte de decor, accesorii şi felicitări artizanat vor ieşi din mâinile tale.

De ce v-aţi înscrie copiii la cursul de creaţie “Style Up!”?

• Fiindcă vor exersa folosirea limbii engleze într-un context inedit. Dacă sunt începători, nu va faceţi griji! Este suficient pentru început să asocieze explicaţia cu demonstraţia şi sigur vor pleca acasă şi cu câteva cuvinte nou-achiziţionate din limba engleză.
• Fiindcă vor învaţă tehnici de baza în rulare şi împăturire, uneltele şi accesoriile necesare acestor activităţi, cum să facă în mod corect bucle, cercei ciorchine, brăţări pe fir elastic şi pe sârmă cu memorie, brăţări şi cercei din ace cu buclă şi cap, cercei din lanţ, brăţări şi cercei din hârtie, inele pe baza de inel şi pe sârmă cu memorie,cum să recicleze obiecte vechi din plastic şi materialele textile, transformându-le în bijuterii şi accesorii vestimentare la modă.
• Fiindcă îşi vor îmbunătăţi abilităţi precum precizia, dexteritatea, combinarea culorilor, creativitatea şi motricitatea fină.
• Fiindcă vom descoperi împreună latura creativă a fiecăruia şi o vom transpune într-o creaţie handmade.
• Fiindcă ne vom distra şi ne vom face prieteni.
• Fiindcă vom învaţă să lucrăm în echipa, doar într-un curs nimeni nu e complet independent.
• Fiindcă vor obţine nişte informaţii pe care le pot folosi toată viaţă şi aplică în cele mai diverse contexte, chiar şi să se distreze cu prietenii lor acasă reluând tehnicile învăţate la curs pentru a crea alte accesorii haioase şi cadouri speciale pentru persoanele dragi.

Detalii organizatorice:

Curs de creație în limba engleză Style Up!

“STYLE UP!”

Lei70Modul

CURS DE CREAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

 • Un modul cuprinde două cursuri
 • Desfășurare: sâmbătă dimineața de la ora 10.00
 • Durata: 90 minute / modul
 • Vârstă: 9 – 11 ani / modul

O grupă cuprinde între 4 și 10 copii.

IMPORTANT:

Modulul include toate materialele cu care se lucrează în cadrul cursului. Se poate achiziționa tot pachetul odată sau fiecare modul pe rând. Nu este obligatorie participarea la toate modulele.

Este necesara înscrierea copilului cu cel puțin o săptămână înainte.

  Formular inscriere cursuri de limba engleza

  Cursul la care doriti inscrierea  Date despre unul dintre parinti:
  Cum ati aflat de cursurile noastre?