Curs în limba engleză “ACT OUT!”

Curs în limba engleză “ACT OUT!”

Cursuri de weekend pentru copii.
Varianta pentru 8-10 ani

Poeziile şi cântecelele englezeşti clasice pentru copii (celebrele nursery rhymes şi chants), îi vor ajută pe copiii dumneavoastă să înveţe primele cuvinte şi noţiuni în limba engleză într-un mod plăcut. Elementul nou constă în dramatizarea textelor, fiecare poezie fiind transpusă de grupul de copii în scurte scenete jucate chiar de ei.

Astfel, prin interacţiune cu ceilalţi şi, fiecare copil se va simţi mereu implicat şi, pe lângă cunoştinţele de limba engleză acumulate într-un mod plăcut, va învaţă elemente de baza din cultură britanică. Copiii se vor simţi implicaţi în procesul creării unei piese ce va include fond muzical, paşi de dans, poziţie pe scenă, ritm al recitării, ton şi expresivitate etc .

Iar dumneavoastră, dragi părinţi, îi veţi putea admira pe micii actori şi regizori în liniştea de acasă fiindcă la sfârşitul fiecărui modul veţi primi o înregistrare cu “opera” lor.

Varianta pentru 10-12 ani

Cursul de artă dramatică în limba engleză “Act Out!”se adresează grupelor de copii cu vârstă între 10 şi 14 ani şi foloseşte imaginaţia copiilor pentru a pune în scenă scurte piese dramatice de inspiraţie proprie, rezultatul muncii în echipa sau rescrieri ale unor materiale clasice. Scopul acestui curs este pe de o parte să dezvolte abilităţile de interacţiune în limba engleză ( copiii vor fi motivaţi în diverse feluri să folosească cu precădere sau chiar exclusiv, la vârste mai mari, limba engleză în timpul cursului) , iar pe de altă parte să imbunatateasca abilitatile de lucru în echipă – copiii vor lucra împreună pentru un scop comun folosind toate resursele proprii de creaţie (pentru scenariu, regie şi chiar decor), memorie şi cunoştinţe de limba engleză. Daţi copiilor dumneavoastră şansă de a rosti primele lor cuvinte “pe scenă” în limba engleză.

Detalii organizatorice:

Curs în limba engleză “Act Out!”

“ACT OUT!”

Lei180Modul

CURS DE WEEKEND ÎN LIMBA ENGLEZĂ

 • Un modul cuprinde 4 ședințe
 • Vârsta recomandată: 5 – 14 ani
 • Durată: 4 saptamani
 • Participanți: 4 – 10 copii

  Formular inscriere cursuri de limba engleza

  Cursul la care doriti inscrierea  Date despre unul dintre parinti:
  Cum ati aflat de cursurile noastre?