Cursuri de vară în limba engleză

puppet-brut-150x150Cursuri de vară PUPPET THEATRE

Pentru copiii de 6 – 8 ani am pregătit păpuşile ce vor juca rolurile principale în poveştile inventate chiar de ei în cursul de vară “Puppet Theatre”, un curs de vară de limba engleză în care cei mici vor inventa poveşti iar păpuşile vor interpreta rolurile. În timp ce se joacă cu marioneta copilul devine un alt personaj şi chiar un copil timid se poate exprima fără inhibiţii când vorbeşte marioneta, nu el însuşi. În plus, în lumea păpuşilor totul devine posibil, iar folosirea cântecelor, poeziilor şi a poveştilor stimulează creativitatea copiilor şi puterea de a improviza, de a se descurca în situaţii neaşteptate.

Cursuri de vară STORYTIMEstory-brut1-150x150

Personajele din poveştile clasice vor prinde viaţă şi ele în noile cursuri de vară.
“Storytime” pentru copiii de 4 – 7 ani dar şi pentru cei de 8 – 11 ani. În aceste cursuri de vara copiii vor descoperi plăcerea de a asculta poveşti şi vor putea spune chiar ei poveşti în limba engleză. La acest curs vom descoperi plăcerea de a asculta povești în limba engleză, vom putea spune câteva povești în limba engleză ne vom îmbogăți vocabularul legat de temele abordate, vom putea purta scurte dialoguri ghidate, vor cânta în limba engleză

Dig-into-Reading-brut

Cursuri de vară
DIG INTO READING

E adevărat. Internetul şi reţelele sociale, de la Facebook la Twitter ne-au cucerit pe toţi. Dar parcă tot e plăcerea mai mare când simţi fila unei cărţi sub degete, o pagină care abia aşteaptă fie întoarsă pentru a descoperi noi aventuri ale eroilor imprimaţi între coperţile cărţilor(read more)

dramatic-brut

Cursuri de vară
BE
DRAMATIC

Ştiaţi că fără a avea studii de specialitate copiii sunt cei mai buni actori şi regizori în acelaşi timp? Nu ne credeţi? Gândiţi-va la cea mai apropiată situaţie în care copilul dumneavoastră a jucat un rol într-o ipostază regizată chiar de el pentru a obţine ceva de la dumneavoastră… (read more)

music-brut

Cursuri de vară
ENGLISH THROUGH SONGS

Copiii de 9 – 12 ani sunt aşteptaţi să creeze cel mai mare festival de muzică în limba engleză… ever…! Le propunem cursuri de vara în limba engleză prin muzică deoarece cântecul în limba engleză are tot ce ne trebuie pentru învăţare: vocabular pe teme, gramatică structurată… (read more)