Jurnalul unui pusti
January 13, 2016
Christmas is coming…
January 13, 2016

Conversație cu profesor nativ englez – Cadoul meu de Moș Nicolae

De unde o fi ştiut Moş Nicolae că eu îmi doresc să cunosc un englez adevărat ca să văd dacă reuşesc să mă înţeleg cu el, nu ştiu! Însă mare mi-a fost mirarea când azi-dimineaţă am găsit în cizmuliţe, pe lângă o pungă mare cu bunătăţi, o invitaţie la un curs interactiv cu profesor din Anglia la noi, la Pro Erudio, unde merg să învăţ engleză. Eram programată pentru ora 5 după-amiază, dar am ajuns mai devreme ca să fiu sigură că nu ratez nimic.

Conversatie-cu-profesor-nativ-englez-150x150Când am ajuns, se auzeau glasuri vesele de copii care jucau “Simon says”!
Îmi doream să întru şi eu, dar mama m-a oprit spunându-mi că o să vină şi rândul meu. Aşa s-a şi întâmplat şi a fost grozav! După ce s-a prezentat fiecare copil zicandu-şi numele, vârsta şi ce-i place cel mai mult să facă pe lumea asta, am început joaca cea adevărată! Am jucat “Two truths, one lie” în care trebuia să ghicim ce e corect şi ce e invenţie;
Splat!” în care trebuia să fim atenţi să nu ne atingă glonţul adversarului;
Guess the animal!” în care trebuia să descriem pe rând un animal;
What’s missing?” joc de memorie în care trebuia să identificăm obiectul care a dispărut;
I spy with my little eye!” unde trebuia să spunem un cuvânt din clasa care începe cu o anumită litera;
What’s the time, Mr Wolf!” un fel de Omul negru pe care îl jucam şi noi la grădi, însă e mai tare în engleză! Chiar vreau să-i învăţ şi pe prietenii mei câteva dintre jocurile astea fiindcă tare mi-au plăcut!

A, era să uit un super joc! Se cheamă “1,2,3,4 Action!” şi trebuie să ne gândim la o mişcare pentru fiecare cifră, iar când cineva spune 1 toţi trebuie să facă acţiunea respectivă. Cine nu e atent, iese din joc! Asta este, nu e supărare fiindcă îl mai facem o dată…

Sper că şi anul viitor Moş Nicolae să îmi ghicească gândurile…
Sau, mai bine! Moş Crăciun, chiar anul acesta!

Conversație cu profesor nativ englez – Galerie foto completă

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.