British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 5
January 13, 2016
British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 7
January 13, 2016

British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 6

După cursurile de dimineață am început pregătirile pentru petrecerea de bun-rămas. Am confecționat măști de carnaval, am creat benzi desenate și am participat la diferite jocuri în cadrul atelierului de DRAMA.

Au urmat activitățile din FUNFAIR, iar iubitorii de sport au jucat fotbal, hockey sau crocket pe iarbă. Din păcate vremea ne-a jucat din nou feste, iar activitatea mult-asteptată cu drone nu s-a putut ține.

British Camps 2015 ziua 6 – Galerie foto completa

Dar, cum nu e bine niciodată să te plangi prea mult, după cină s-a înseninat și am putut participa la focul de tabără cu ceai cald și prăjiturele, după ce desigur ne-am pictat fețele cu desenele preferate. Lansarea unui lampion pentru a împărtăși tuturor bucuria noastră a reprezentat finalul petrecerii.

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.