British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 3
January 13, 2016
British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 5
January 13, 2016

British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 4

Începem ziua cu soare. Ne energizăm cu un joc muzical, apoi mergem la cursurile de engleză afară, pe terasă sau pe iarbă fiindcă vremea ne permite. Învătăm despre meserii, mijloace de transport sau la grupele mai mari chiar devenim antreprenori și încercam sa “vindem “ profesorilor englezi produsul imaginației noastre.
După pranz vremea se strică și activitatea de la Aventura Park se anulează. Nu ne întristăm prea tare fiindcă participăm la Musical Games în sala disco. Imediat ce vreme ne dă voie, tragem cu arcul și pistolul cu bile (airsoft)  la țintă. E distractiv!

British Camps 2015 ziua 4 – Galerie foto completa

După cină urmează Photo Contest. Provocările haioase ne pun pe fugă J. Trebuie să fotografiem cozi de purcei, 27 de degețele, 12 telefoane mobile, un profesor roman strambandu-se, o piramidă din 5 profesori britanici, doi copii făcand roaba etc. După aceea, cei mai rezistenți dintre noi merg la dans cu profesorii englezi.

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.