Proiectul ARTA

COLABORARE

De această dată, nu arta în sine este cea care dezvoltă abilitățile de colaborare, ci mediul în care se desfășoară activitățile. Copiii trebuie să învețe să împartă, să se ajute unii pe alții, să ia decizii împreună și să dea feed-back pozitiv colegilor. Astfel, nu doar proiectele de grup sunt cele care promovează colaborarea, ci și cele individuale.

RESPONSABILITATE / RĂSPUNDERE

Posibilitatea de a lua singuri decizii cu privire la proiectul lor este primul pas în a învață să-și asume responsabilitatea. Dacă nu ne place cum se potrivesc două culori, nu trebuie decât să recunoaștem că am ales o combinație nepotrivită, să schimbăm una dintre ele și gata! Fără consecințe grave, copiii se vor simți în siguranță și vor învăța că pentru orice greșeală există o rezolvare.

pentru copii de 4 -9 ani

Arta are o multitudine de forme și toate ajută la dezvoltarea copiilor: dansul, muzica, teatrul și nu în ultimul rând, artele plastice.

pentru copii de 5 -7 și 8-10 ani

Desenul este o activitate îndrăgită de majoritatea copiilor fiind un important canal de exprimare a trăirilor lor afective.

pentru copii de 5 -7 și 8-10 ani

Ce poți crea din hârtie, lipici, sfoară și câteva culori? O câmpie cu flori, desigur!
Sau niște fluturași!

pentru copii de 5 -7 și 8-10 ani

Dorim să creștem interesul copiilor pentru acuarele și să le dezvoltăm simțul artistic prin folosirea culorilor