Tabăra de limba engleză BRITISH CAMPS seria 2 – Ziua 6
January 13, 2016
Jurnal de tabara English Adventure Camp 2015 – Ziua 1
January 13, 2016

Tabăra de limba engleză BRITISH CAMPS 2015 (seria 2) – Ziua 6

Jurnal de tabără British Camps 2015, seria 2

Locatie : Cheile Grădiștei, Moeciu

Ziua 7

Este în mod oficial ultima zi. Din timpul micului dejun se simte o oarecare melancolie în aer. Ştim că urmează despărţirea, însă trainerii nu ne-au lăsat să ne gândim la asta, ci ne-au provocat la un joc masiv de ‘Dodgeball’. Ne-am strâns în spatele hotelului, pe un teren bine cunoscut deja şi ne-am pus pe joacă: am alergat, am aruncat cu mingea, ne-am ferit de lovituri şi până în final, ne-am distrat copios.

A venit şi momentul ceremoniei de final de tabără. Ne-am adunat în sala DISCO unde trainerii au mulţumit tuturor pentru prezenţa, copii şi adulţi, au înmânat atestate de participare şi trofee profesorilor însoţitori şi au premiat câştigătorii activităţilor din timpul săptămânii: campionatul de fotbal, quiz-ul (care a înlocuit concursul de fotografie într-o zi ploioasă), concursul de talente şi costumele din cadrul carnavalului. La finalul ceremoniei am dansat împreună cu trainerii câteva piese, aşa cum am făcut întreagă săptămâna, apoi am cântat cu toţii o melodie de rămas bun: “My heart will go on”.

A urmat o ultima întâlnire a fiecărui grup cu trainerul englez şi toată lumea a primit diplome, medalii şi cadouri. A fost un moment emoţionant pentru toată lumea, presărat cu bliţuri de aparate foto, promisiuni de revedere, zâmbete de părinţi mândri şi îmbrăţişări prelungi. Am reuşit într-o săptămână să ne facem prieteni pe viaţă. O să ne fie dor unii de alţii, dar o să încercăm să păstrăm legătură. Mai este şi anul viitor o vară şi după cum ştim din tabăra trecută, ‘orice sfârşit are şi o continuare’ .

La revedere, tabăra dragă!

British Camps 2015 (seria 2) – ziua 7 Galerie foto completă

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.