Părinți informați, copii motivați – Galerie foto
January 13, 2016
Curs de vara de limba engleza STORYTIME (6-8 ani)
January 13, 2016

Curs de vară de limba engleză – Storytime (5-6 ani)

Am fost un grup plin de energie şi chef de învățătură, dar am învățat jucandu-ne, deci de plăcere.

Poveștile sunt perfecte pentru ce avem noi nevoie: am învățat despre animale, despre ce pot face ele și părțile corpului, apoi ne-am ocupat de felurile de mancare și jucării și am făcut vrăji cu Sam, Jenny, Kim și Magic Elf.
Am intrat în pielea personajelor din poveşti şi am reconstituit întâmplările prin care trec. Am folosit măşti de carton pentru a deveni animale sălbatice, ne-am folosit imaginaţia pentru a pune în practică vrăji şi formule magice.
Ne-am provocat unii pe alţii, ne-am pus întrebări, ne-am exprimat părerea şi am sărbătorit mereu reuşitele prin joc, dans si voie-bună. Ne-am jucat cu imagini ale cuvintelor învăţate, denumindu-le, descriindu-le sau alegându-le pe cele numite de altcineva.
Ne-am duelat în cuvinte, ne-am exprimat spiritul artistic colorând şi desenând, iar în fiecare curs ne-am apropiat mai mult unii de alţii şi am învăţat să ne apreciem colegii şi să ne jucăm frumos împreună.

Ne-am întâlnit străini, ne-am despărţit prieteni. La sfârşit ne-am îmbrăţişat cu toţii şi ne-am promis că nu vom uita tot ce-am învăţat împreună! Pe curând!

Storytime (seria: 22 iunie – 3 iulie) – Galerie foto completa

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.