Atelierul lui Moş Crăciun
November 18, 2017
Atelierele lui Moș Crăciun (9 și 10 decembrie 2017)
December 25, 2017

PETRECERI HALLOWEEN 2017

Anul acesta pentru petrecerea de Halloween am avut mai multe serii, în urma cererilor numeroase de participare. Mulțumim tuturor participanților! Am avut patru petreceri separate:

În Festivity Hall a avut loc petrecerea cu invitați copii între 4 și 7 ani în intervalul 17.00 – 18.20, iar în același interval copiii de 8 ani s-au distrat în Great Minds Room.

Ce am facut?

  • Copiii și-au prezentat fiecare costumul/personajul în limba engleză în fața tuturor (după puterile vârstei), ca de Halloween;
  • Apoi au participat la activități pe grupe: înfășurarea mumiilor; concursul de suflat păianjeni; cursa cu bombonele în lingurițe; concurs “Mută bobițele Skittles cu paiul”; tocana vrăjitoarelor; cutia misterelor, concurs “Pune pălăria vrăjitoarei” etc.
  • Dupa ce au spus traditionalul Trick or Treat (noi am ales Treat de teamă să nu supărăm spiritele), au savurat dulciuri în forme înspăimântătoare: jeleuri în formă de dinți de vampir, de scheleți, de păianjeni și alte arătări, ochi de ciocolată, bezele în formă de fantome etc.
  • Ca la orice petrecere care se respectă, am încheiat cu dans și karaoke.

Cum pozele sunt mai grăitoare decât 1000 de cuvinte, vă invităm să parcurgeți ambele albume pentru a intra în atmosfera de petrecere.

Între 18.30 și 20.00 s-au mai desfășurat alte două petreceri: în Festivity Hall pentru copii între 8 și 10 ani, iar în Great Minds pentru copii de 11 și 12 ani.

Dintre activități:

  • Prezentarea costumelor amuzante sau înfricoșătoare, copii mai mari – prezentări mai detaliate, desigur în limba engleză;
  • Photo Contest cu simboluri de Halloween (doar seria 11-12 ani);
  • Activitati pe echipe: păianjenii saltareti, fotbal cu păianjenii suflați cu paie, înfășurarea mumiilor, cursa cu bombonele în lingurițe; concurs “Mută bobițele Skittles cu paiul”, cutia misterelor etc.
  • Dupa traditionalul Trick or Treat (noi am ales Treat de teamă să nu supărăm spiritele), a urmat tratatia: dulciuri în forme înspăimântătoare, jeleuri în formă de dinți de vampir, de scheleți, de păianjeni și alte arătări, ochi de ciocolată, bezele în formă de fantome etc și suc, desigur;
  • Dans și karaoke, poze care mai de care… că este Halloween!

Cum pozele sunt mai grăitoare decât 1000 de cuvinte, va invităm să parcurgeți ambele albume pentru a intră în atmosfera de sărbătoare.

Mai austere decât în alți ani (fără lumânărelele tradiționale, fără dovleci sculptati, fără arme de orice fel și cu costume decent de înfricoșătoare, mai degrabă amuzante), petrecerile de anul acesta au bucurat aproximativ 130 de copii și au transformat o sărbătoare a fricii în oportunități de a comunica în limba engleză într-un cadru prietenos, dar și posibilitatea de se juca, dansa și cânta alături de prieteni, de a se prosti chiar în pielea personajului pe care îl întruchipează. E petrecere, deci e permis!!!

Vă așteptăm cu drag și anul viitor!

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.