British Camps 2015 – Jurnal de tabara – Ziua 7
January 13, 2016
Storytime (5-6 ani) – Galerie foto
January 13, 2016

Atelier “Părinți informați, copii motivați”

Mulțumim tuturor participanților la atelierul PĂRINȚI INFORMAȚI, COPII MOTIVAȚI,
atelier organizat de Pro Erudio împreună cu Train Your Mind.

În cadrul atelierul am aflat diferența dintre cuvintele care demoralizează și cele care dau curaj, dintre cuvintele care incită la confruntare și cele care invită la cooperare, dintre cuvintele care blochează motivația copilului și cele care descătușează dorința firească de a învăța.

De asemenea, am învățat cum putem menține deschise canalele de comunicare între noi și copilul nostru— în ambele sensuri, cum să ne exprimăm sentimentele negative (dezamăgire, furie, frustrare, dezaprobare) fără să rănim stima de sine a copilului, dar și fără să ne negăm propriile sentimente, cum să invităm la dialog fără să dăm sfaturi sau să interogăm, cum să abordăm o temă delicată cu înțelegere și tact.

Atelier “Părinți informați, copii motivați” – Galerie foto

Avem convingerea că noile instrumente ne vor ajuta să avem o mai bună relație cu copiii noștri și vom obține de la ei răspunsuri la întrebările legate de școală pentru a-i putea susține în a-și rezolva eventualele dificultăți pe care le întâmpină.

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.