Jurnal de tabara English Adventure Camp 2015 – Ziua 6
January 13, 2016
JOCUL – modul perfect de a pune bazele unei educatii solide
January 13, 2016

Jurnal de tabără ENGLISH ADVENTURE CAMP – Ziua 7

Duminică, 30 august, Poiana Braşov 2015 – Ziua 7

În dimineaţă ultimei zile de tabăra copiii s-au trezit mai devreme decât de obicei şi au aşteptat cuminţi şi în linişte să se dea semnalul pentru aliniere. Obişnuinţă, e obişnuită, iar absenţa momentului de „încălzire” ne reaminteşte că este ultima zi de tabără. Melancolia despărţirii pluteşte în aer. Această ultima dimineaţă este dedicată echipelor şi premierii copiilor. Cu toţii au demonstrat caracter, curaj, rezistenţă, inteligenţă şi imaginaţie, precum şi capacitatea de a-şi face prieteni noi, de a face compromisuri şi a lucra în echipa. Cu toţii merită admiraţia şi felicitările noastre.

tabara_poiana_brasov_atgr_oldline-0124-150x150Pentru a încununa această săptămâna de succes, ghizii le-au oferit copiilor o diplomă de merit, o medalie şi câteva cadouri (un set de badminton, o trompetă şi un set de lanterne cu laser) în aplauzele colegilor şi ale profesorilor însoţitori. A urmat un cântec de despărţire şi un moment de „liber la trompete”. Vacarmul creat a fost dovadă energiei de grup.

Cu toate că în cadrul acestei ceremonii toată lumea a predat bandanele colorate, spiritul de echipa nu s-a pierdut. Înainte de masă de prânz deja unii părinţi au venit pentru a-i lua acasă. Îmbrăţişări prelungi şi ochi înlăcrimaţi demonstrează adevăratul câştig al tuturor eforturilor din această săptămâna: prieteni adevăraţi. Toată lumea a asemănat atmosfera de tabăra cu cea din Harry Potter: întreceri pe echipe, sala de mese organizată pe culori, disciplină, reguli stricte şi mici pedepse pentru cei cei le încalcă, ghizi mai exigenţi sau mai permisivi, aventuri de tot felul, prietenii solide.

Toate momentele libere ale dimineţii au fost presărate cu poze de grup şi vânarea ghizilor pentru câte un „selfie” emoţional, cu schimburi de adrese de e-mail, numere de telefon şi adăugări în listele de prieteni de pe Facebook. O să ne fie dor unii de alţii şi sperăm să ne mai întâlnim şi în alţi ani.

La revedere, tabăra dragă! Pe vara viitoare!

ENGLISH ADVENTURE CAMP – Ziua 7 – Galerie foto completă

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.