English Explorer Camp 2016
October 5, 2016
Easter Egg Surprise
April 23, 2017
haloween-party-2016

Halloween Party 2016

În atmosfera mai mohorâtă de început de toamnă, o petrecere tematică de Halloween este alegerea perfectă pentru o după-amiază de sâmbătă. Sărbătoarea de Halloween este apreciată şi mult aşteptată de către cei mici, atât în cultură occidentală, cât şi la Pro Erudio fiind un centru de învăţare a limbii engleze nu poate decât să cinstească cum se cuvine tradiţiile spaţiului în care se vorbeşte engleză că limba maternă.

Aşadar, pe data de 29 octombrie ne-am întâmpinat oaspeţii, într-un decor plin de dovleci, bomboane, scheleţi din hârtie sau cauciuc, păianjeni şi fantome, muzică ambientală înfricoşătoare sau ritmuri celebre, dar „spooky”.

Primul grup de petrecăreţi a fost format din copiii cu vârste între 4 şi 8 ani. Prichindeii şi-au etalat rând pe rând ţinutele într-o paradă a costumelor, însoţită de aplauze şi încurajări din partea colegilor şi profesorilor. Am discutat cu vrăjitoare şi vrăjitori, şi din cei buni, şi din cei răi, vampiri, fantome, scheleţi, zâne şi roboţi, piraţi şi luptători Jedi, Spiderman, dovleci etc.

Au urmat “masăa şi dansul”. Copiii au fost serviţi cu jeleuri, bomboane, biscuiţi şi fursecuri pentru a-şi recăpăta energia şi a da startul dansurilor înfricoşătoare. Împreună cu doamnele profesoare, au cântat şi dansat că nişte veritabili eroi de poveste sau creaturi ale nopţii.

Petrecerea noastră a continuat cu cel de-al doilea grup de copii, cu vârste între 8 şi 12 ani. Aceştia au fost întâmpinaţi rând pe rând, iar apoi a început parada costumelor, însă de dată aceasta, deoarece cunoştinţele de limba engleză erau la alte cote, am avut parte de discursuri, nu de interviuri :), pentru a afla ce personaj întruchipează fiecare copil. Astfel, fiecare “personaj” s-a prezentat şi şi-a descris costumul în cel mai neaşteptat fel şi au defilat pe podium în aplauzele tuturor.

haloween-party-2016-uriasi

Plini de energie, copiii au gustat din tradiţionalele jeleuri şi bezele în forme inedite, de la dinţi şi ochi până la viermi şi fantome şi şi-au potolit setea cu un pahar de suc natural de portocale. Am continuat cu dansul până la sosirea părinţilor.

Bineînţeles că am avut la îndemână şi aparatul foto pentru a imortaliza cât mai multe momente. Astfel, sub ochiul vigilent al unui fotograf profesionist, petrecerea noastră s-a transformat într-o amintire de neuitat. Ne-am bucurat să petrecem alături de minunaţii noştri copii, iar entuziasmul şi bucuria lor ne-au confirmat că petrecerea a fost reuşită şi acest sentiment ne dă energie pentru a repeta evenimentul şi anul viitor.

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.