haloween-party-2016
Halloween Party 2016
November 22, 2016
Structura anului școlar 2017-2018
July 15, 2017

Easter Egg Surprise

Anul acesta Paştele a venit la Pro Erudio, pe lângă ouşoarele de ciocolată cu care deja ne-am obişnuit, cu multe activităţi distractive: cântecelele şi nelipsita căutare de ouă i-a bucurat pe cei mai mici, punerea în scenă a unei minipiese de teatru pe cei mai măricei, iar pentru cei mai mari vizionare de documentare despre Paşte, activităţi de proiect pe echipe şi activităţi de speaking cu bileţelele ascunse în coji de ou.
După atâta distracţie, este mai mult decât binevenită vacanţa de Paşte. Ne revedem începând cu dată de 2 mai şi până atunci, vă invităm să vizionaţi scenetuțele noastre şi cântecelele filmate, alături de albumul de Paşte.

Vacanţă frumoasă şi Paşte fericit tuturor!
Echipa Pro Erudio

Urmăriți mai jos cele 22 de filmulețe înregistrate la ProErudio

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.