Christmas is coming…
January 13, 2016
examen cambridge english -de-ce-sa-il-sustii
Examen Cambridge English – De ce să îl susții?
February 27, 2016

Distracție la căldurică

Deşi iarnă cu zăpadă se lasă aşteptată, “Distracţia la căldurică” nu a avut nimic de pierdut. Ne-am cunoscut mai bine luni, în prima sesiune, jucând un joc pe echipe. Am avut nevoie de doar câteva minute să ţinem minte numele, vârstă şi jucăria preferată a coechipierilor, apoi ne-am întrecut în răspunsuri referitoare la noii prieteni şi am negociat jocul următor. Echipa câştigătoare a ales: Grădina zoologică. Ne-am maimuţărit şi la propriu şi la figurat, iar distracţia a fost pe măsură.

În a două sesiune ne-am întâlnit deja prieteni. Ne-am jucat mima, baba oarbă, am făcut avioane de hârtie, apoi am făcut piaţă, am pregătit mâncărurile preferate şi am servit pe toată lumea cu bunătăţi. Unii dintre noi au fugit de monştri, alţii s-au luptat cu extratereştri. Câte lumi extraordinare într-un singur loc! Şi pentru că spiritul Crăciunului este în toi, am învăţat să facem o altă decoraţiune pentru brăduţ: un Moc Crăciun în stil origami. Cu degetele mici şi nesigure, sau plini de încredere şi siguranţă, cu toţii am confecţionat câte un Moş de care să fim mândri.

La 1 fără 20 toată lumea s-a pus pe strâns. Jucăriile în cutiile lor, piesele de puzzle în ale lor, animalele magnetice în cărţi, iar covorasele la perete. Toată lumea s-a descurcat de minune! Ne-am cerut scuze când am greşit, am împărţit jucăriile cu toată lumea şi la sfârşit am lăsat locul de joacă în ordine, aşa cum l-am găsit. Nu mai rămâne nimic de făcut decât să ne aşteptăm părinţii şi bunicii liniştiţi, savurând un desen animat cu Goofy sau Donald.

Sărbători fericite!

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.