Petreceri Halloween 2017
November 18, 2017
Tabără în Anglia 2018
August 23, 2018

Atelierele lui Moș Crăciun
(9 și 10 decembrie 2017)

Distracția din Atelierul lui Moș Crăciun, alături de Rudolph și spiridușul Ioana, ne-a deschis apetitul pentru sărbătorile de iarnă. Ne-am întâlnit cu mic cu mare pentru a ne bucura de atmosfera veselă a Crăciunului, cu muzică, luminițe și decorațiuni. Am avut chiar și un orășel magic în miniatură, plin de oameni de zăpadă, brăduți, căsuțe și fulgi de nea. Ne-am rezervat timp să ne cunoaștem mai bine, prezentându-ne și împărtășind cu întreaga grupă lucrurile noastre preferate legate de Crăciun. Brăduțul, decorațiunile și zăpada au primit multe voturi, precum și masa tradițională alături de familie, însă cadourile și Moș Crăciun au fost în fruntea sondajelor noastre. Cine nu-l iubește pe Moșu’?

Am devenit cu toții membrii de onoare a armatei de spiriduși ce lucrează în atelierul Moșului și am creat globulețe pentru brăduțul fiecăruia de acasă. Ne-am ales culorile dorite pentru elementele globului și ne-am exersat modele și desene tematice pentru a le decora. După aceea ne-am apucat de treabă, am selectat modelele preferate și le-am combinat pentru a crea un globuleț unic și personal. Când am fost mulțumiți de rezultat, am asamblat globul, lipind cercurile decorate și agațătoarea în centru. Cu mare mândrie ne-am fotografiat alături de rodul muncii noastre.

Dacă am terminat sarcina mai repede, ne-am găsit timp să facem un doilea globuleț, să ne deghizăm în Moș Crăciun sau să facem poze lângă hornul plin de zăpadă, să ne jucăm și să aruncăm cu bulgări. Celor mari le-am provocat simțul umorului cu două imagini ca inspirație pentru o glumă haioasă. Desigur, tot noi am și votat pentru cea mai bună dintre ele, acestea fiind anonime până la anunțarea câștigătorului. Unii dintre noi ne-am rezervat niște timp și pentru câteva lucrări din inițiative proprie, dedicate spiridușului Ioana și lui Rudolph. Ne-am despărțit cu zâmbetul pe buze, într-o avalanșă de îmbrățișări și urări de bine.

Mulțumim

pentru distracția din Atelierul lui Moș Crăciun!

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.