British-Camps-2016-Jurnal-de-tabara-Ziua-6
British Camps 2016 – Jurnal de tabără – Ziua 6
July 19, 2016
Jurnal-de-tabara-wycliff-college-2016-saptamana-2
Jurnal de tabără Wycliff College 2016 – Săptămâna 2
August 10, 2016
British-Camps-2016-Jurnal-de-tabara-Ziua-7

British Camps 2016 – Jurnal de tabără – Ziua 7

Am deschis ochii la îndemnul vocii Elenei care ne anunţa că e trecut de 8.00. Pentru prima dată în această săptămâna de tabăra, majoritatea dintre noi dormeam adânc când a venit ea. La micul dejun am avut cereale cu lapte, omletă, salam, caşcaval şi ardei, unt, gem şi ceai. Tot ce avem nevoie pentru a ne începe ziua în forţă.

Cei harnici, cei care ne-am făcut bagajele de seară am avut timp pentru siestă, iar restul am plecat repede în cameră pentru a ne pregăti. La 10 ne-am întâlnit cu trainerii noştri pentru un ultim joc de Dodgeball. Am jucat pe echipe, ne-am susţinut colegii şi am avut ocazia să stăm de vorba şi să schimbăm păreri.

Până la 11.30 am eliberat cu toţii camerele şi ne-am pregătit pentru festivitate de închidere. Ne-am strâns, ca de obicei, în Centrul de evenimente unde am fost întâmpinaţi de muzică. Am cântat împreună câteva piese de final, am primit diplome şi medalii în aplauzele colegilor, apoi ne-am urmat trainerii englezi în afară centrului pentru alte câteva cadouri surpriză. Au fost mai multe momente emoţionante, dar până la sfârşit, cu toţii eram zâmbitori şi entuziasmaţi că urmează să ne revedem părinţii.

Înainte de plecare, ne-am îndreptat cu toţii spre masa de prânz. Nu putem pleca cu stomacul gol, nu? Am început cu o supă cu tăiţei, urmată de friptură de pui, cartofi la cuptor şi salată. Pentru desert am primit câte un măr. Majoritatea dintre noi ne-am întâlnit cu părinţii în parcare şi ne-am luat rămas bun de la colegi şi de la Elena, iar cei ce ne-am întors împreună la Bucureşti ne-am făcut comozi în autocar şi am pornit la drum în jurul orei 14.00.

Drumul a fost liniştit în ciuda faptului că am fost mulţi. Unii am ascultat muzică, alţii am citit sau ne-am jucat pe telefon, iar pe ici-colo am şi aţipit puţin. Odată ajunşi pe teritoriul capitalei ne-am lipit nasurile de gemuri uitându-ne după părinţi. Am plecat spre casele noastre cu zâmbete largi pe faţă şi cu amintirea unei săptămâni cu adevărat memorabile.

British Camps 2016 ziua 7 – Galerie foto completă

Pro Erudio
Pro Erudio
Suntem o echipa formata din profesori tineri și pasionati de meseria noastra. Avand cel putin 10 ani de experienta atat in sistemul public, cat și in cel privat, cunoastem in detaliu atat avantajele, cat și dezavantajele ambelor sisteme de invatamant si va putem astfel oferi cursuri de buna calitate prin imbinarea metodelor traditionale specifice primului, cu cele moderne pentru accelerarea invatarii.